Tarieven

Eerst even kennismaken?

gratis kennismakingsgesprek

het is heel begrijpelijk wanneer je eerst wil weten of een coach wel bij je past. via onderstaande knop kun je een gratis online kennismakingsgesprek aanvragen. zo kan jij mij al je vragen stellen en kan ik jou vrijblijvend een advies op maat geven.

coaching

tarieven

40

75

95

Geïnteresseerd in een traject?

veelgestelde vragen

Samen met de honden of paarden bied ik jou een veilige en oordeelloze omgeving. Daar bied ik jou activiteiten aan die vergelijkbaar zijn met jouw dagelijks leven. Door deze activiteiten krijg jij inzicht in je eigen gedragingen en gewoontes. Hierna kun jij gaan experimenteren met wat wel en niet werkt voor jou. In één of meerdere sessies gaan we op zoek naar jouw eigen oplossingen.

Een coachingsessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Voor aanvang van de eerste sessie vindt er altijd een intakegesprek plaats.

Ervaring met paarden is niet nodig. Coachingsessies met paarden vinden altijd plaats naast het paard, nooit er op. Er vindt altijd eerst een kennismaking plaats met het dier. We starten pas een activiteit wanneer jij je daar goed bij voelt.

De keuze tussen online -of offline coaching is helemaal aan jou. Een combinatie daarvan is natuurlijk ook mogelijk. Op onze locatie in het pittoreske Heeze, nabij Eindhoven, kan er zowel binnen als buiten gecoacht worden. Koffie en thee staan klaar in de verwarmde ontvangstruimte en alles is geheel rolstoeltoegankelijk.

Omdat coachingsessies vaak buiten plaatsvinden is het handig als je jouw kleding afstemt op het seizoen en de weersomstandigheden. Stevig schoeisel en makkelijke kleding worden aangeraden.

Innernoah hecht veel belang aan jouw privacy. Al jouw informatie en alles wat besproken wordt in de coachingsessies behandel ik daarom vertrouwelijk. Meer informatie hierover vind je in de privacyverklaring

Natuurlijk! Plan via het contactformulier een gratis Skype-sessie in. Zo kunnen we elkaar eerst beter leren kennen en kan jij al je vragen stellen. Deze kennismaking geeft je geen enkele verplichting.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Deze klanten gingen jou voor:

Een hele leuke en interactieve manier om tot inzicht te komen met een fijne coach. Ik heb er erg veel aan gehad, dankjewel!

Tarieven
Tarieven

Anne

Ik heb een super sessie gehad! Wat mij opvalt is de goede band die Marloes zelf met haar dieren heeft. Dankzij haar enthousiasme voelde ik me snel op mijn gemak. Erg bijzonder om mee te maken!

Tarieven
Tarieven

Viola Waardenburg-Janssen