over mij

mijn verhaal

Marloes van der Velden

mijn visie

Alle ondernemers in de hondenbranche die op een positieve manier met honden omgaan de tools geven om makkelijk gevonden te worden door de klant die bij hun past.

mijn missie

Een land vol gelukkige honden en baasjes die worden bijgestaan door ondernemers die iedere dag hun droombaan mogen vervullen.

over mij

Dierengek, ondernemend, betrokken en soms een tikkeltje ongeduldig zijn een aantal woorden die mij omschrijven. Als echte Brabantse hou ik natuurlijk van gezelligheid, maar ik kan ook enorm genieten van een avond op de bank met mijn herder Oni en een fijn boek.

Inmiddels 15 jaar geleden studeerde ik af als Kynologisch instructeur. Ondanks dat ik daarna een drukke baan in de sales kreeg ben ik altijd werkzaam gebleven in de hondenbranche en heb ik mij verder verdiept in onderwerpen zoals gezondheid, gedrag en voeding. Nadat ik thuis kwam te zitten met een chronische ziekte besloot ik dat het roer om moest en dat ik het deze keer helemaal op mijn manier ging doen. Na een opleiding tot Equine Assisted Coach heb ik mijn bedrijf Innernoah opgestart. Daarnaast heb ik de online en offline hondenschool E-hondenschool. In de afgelopen jaren heb ik zoveel mogen leren over ondernemen dat ik besloten heb mijn coaching volledig te richten op ondernemers in de hondenbranche. Zo kan ik mijn twee passies verenigen!

Naast mijn werk geniet ik dagelijks van wandelen en trainen met mijn hond Oni en maak ik graag een buitenrit met mijn paard Casimir.

K

kynologisch instructeur

In 2006 heb ik mijn diploma Kynologisch instructeur behaald. Sindsdien ben ik voor verschillende bedrijven en stichtingen werkzaam geweest als trainer of instructeur.

E

equine assisted coach

Sinds 2018 ben ik Equine Assisted Coach, coach met inzet van paarden. Mijn certificaat heb ik behaald aan de Keulseweg, een NOBCO/European Mentoring & Coaching Counsil (EMCC) geaccrediteerde opleiding.

E

eigenaresse e-hondenschool

In 2020 heb ik mijn online hondenschool E-hondenschool gelanceerd. Hierdoor wist ik een groter publiek te bereiken en beter zichtbaar te worden.

O

ondernemer

Als het op ondernemerschap aan komt ben ik ervarings-deskundige. Ik kan jou adviseren met wat juist wel te doen, maar ook kan je leren van de fouten die ik gemaakt heb. Zo hoef jij niet zelf het wiel uit te vinden!

M

marketing

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de marketing en sales besloot ik een aantal jaar geleden volledig voor het ondernemerschap te gaan. Inmiddels leef ik van mijn bedrijf en geniet daar dagelijks van. Natuurlijk sta ik ook klaar om jou te helpen met je online en offline marketing.

A

auteur

In 2020 kwam mijn eerste e-boek uit: Powerstart met je nieuwe hond. En dat was een lange weg! Wil jij hulp bij het digitaliseren van jouw zelfgeschreven boek of cursus? Ook dan sta ik klaar om je hierin te begeleiden.