online coaching

wanneer je liever vanuit huis coaching ontvangt

Heb je niet in de mogelijkheid om naar mij toe te komen? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van online coaching.

Ondernemerschap kan soms best eenzaam zijn. En dan is het heel fijn om iemand te hebben die met je meedenkt en waar jij je ideeën aan kunt voorleggen.
Door middel van Skype of Zoom hebben we regelmatig contact met elkaar en kunnen we sparren over ideeën om jouw bedrijf te laten groeien. Tussendoor kun je je vragen per telefoon, e-mail en Whatsapp stellen en krijg je doorgaans binnen 1 werkdag antwoord. 

online coaching
Ontwerp zonder titel (84)

Benieuwd naar de prijs?

ondernemerschap kan eenzaam zijn

maar dat hoeft niet!

over mij
online coaching

E

coaching met paarden

Wil je een keer iets anders proberen? Boek dan een sessie met de paarden. Soms is het juist goed om buiten je comfortzone te gaan. Een paard reageert immers heel anders dan een hond en dat kan weer nieuwe inzichten geven.

R

de methode

Wanneer je bij mij komt voor coaching gaan we samen met de honden of paarden op zoek naar wat voor jou werkt. Mijn oplossingen zijn immers de jouwe niet. Wil je meer lezen over deze manier van coachen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

C

veel gestelde vragen

Alle tarieven en de meest gestelde vragen kun je vinden op deze pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Dan ben je altijd welkom om contact op te nemen via info@innernoah.nl. Ook is het mogelijk een gratis kennismakingsgesprek in te plannen via de contactpagina.