HOE WERKT EEN COACHINGSESSIE?

Dieren zijn als geen ander in staat lichaamstaal te lezen en zullen daar vrijwel altijd direct op reageren. Tijdens een coachingsessie met dieren bied ik jou een activiteit aan die past bij jouw coachvraag en waarbij metaforen ontstaan voor het dagelijks leven. Onder andere het bewaken van grenzen, communicatie en acceptatie zijn zaken die aan bod kunnen komen. In principe werk ik altijd vanuit het hier en nu. Hoe is de situatie op dit moment en waar heb jij invloed op? Mijn oplossingen zijn de jouwe niet, dus samen gaan we op zoek naar wat voor jou werkt. De dieren zijn er om jou inzichten te geven, als coach begeleid ik jullie enkel in dit proces. Dit doe ik door observaties terug te geven en verdiepende vragen te stellen.

Voor de eerste sessie vindt er altijd een intake plaats. Alles wat hierin en tijdens de sessies besproken wordt, wordt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie over persoonsgegevens kun je in de privacyverklaring lezen.