hoe gaat een coachingsessie?

hoe gaat een coachingsessie?

hoe werkt een coachingsessie?

samen op zoek naar wat voor jou werkt

Dieren zijn als geen ander in staat lichaamstaal te lezen en zullen daar vrijwel altijd direct op reageren. Tijdens een coachingsessie met dieren bied ik jou activiteiten aan die passen bij jouw coachvraag en waarbij metaforen ontstaan voor jouw dagelijks leven. Onder andere zichtbaar durven zijn, structuur aanbrengen, onzekerheid en persoonlijke groei zijn onderwerpen die aan bod kunnen komen.

Mijn oplossingen zijn de jouwe niet, dus samen gaan we op zoek naar wat voor jou werkt. De dieren zijn er om jou inzichten te geven, als coach begeleid ik jullie enkel in dit proces. Dit doe ik door observaties terug te geven en verdiepende vragen te stellen.

hoe gaat een coachingsessie?

iedere dag is een frisse start!

Samen met de honden of paarden bied ik jou een veilige en oordeelloze omgeving. Door de activiteiten krijg jij inzicht in je eigen gedragingen en gewoontes. Hierna kun jij gaan experimenteren met wat wel en niet werkt voor jou. Dit doen we in één of meerdere sessies.

Ervaring met honden of paarden is niet nodig. Coachsessies met paarden vinden altijd plaats naast het paard, nooit er op. Er vindt altijd eerst een kennismaking plaats met het dier. We starten pas een activiteit wanneer jij je daar goed bij voelt.

Voor de eerste sessie vindt er altijd een intake plaats. Alles wat hierin en tijdens de sessies besproken wordt, wordt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie over persoonsgegevens kun je in de privacyverklaring lezen. Een coachingsessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

R

coaching met honden

Honden zijn jouw passie, dus waarom dan geen coaching met honden? Dit kan met jouw eigen hond(en) of mijn coachhonden. Het is mogelijk om een losse coachingsessie te boeken. Daarnaast biedt Innernoah ook trajecten aan waarbij ik jou begeleid in het starten of laten groeien van je onderneming. 

E

coaching met paarden

Wil je een keer iets anders proberen? Boek dan een sessie met de paarden. Soms is het juist goed om buiten je comfortzone te gaan. Een paard reageert immers heel anders dan een hond en dat kan weer nieuwe inzichten geven. Klik op de onderstaande button om meer te lezen over coaching met paarden.

C

online coaching

Wij ondernemers moeten onze kostbare tijd vaak goed verdelen. Ben je niet in staat om naar mijn coachlocatie te komen? Dan is online coaching wat voor jou. Vanuit je eigen huis of werkplek kun je door middel van Skype of Zoom begeleiding ontvangen om je bedrijf zo in te richten zoals jij het wil.