coaching met paarden

coaching met paarden

coaching met paarden

laat mij en de paarden je helpen jouw droombaan te creëren

Een paard is natuurlijk een heel ander dier dan een hond. Daarom kan coaching met paarden juist zo effectief zijn voor ondernemers in de hondenbranche. Voor de
één betekent dat uit zijn of haar comfortzone gaan, voor de ander biedt het een nieuw verfrissend perspectief. 

Kom jij ervaren wat coaching met paarden voor jou kan doen?

coaching met paarden
Ontwerp zonder titel (75)

waarom coaching met paarden zo effectief is

1

in het hier en nu

Ik werk vooral met coachees vanuit het hier en nu. Hoe wil je er nu mee om gaan? Wat kun je op dit moment doen om dat te bereiken? Paarden zijn meesters in het lezen van non-verbale communicatie en zullen daarop vrijwel altijd direct reageren

2

een paard oordeelt niet

Een paard geeft niks om status, uiterlijk en materiële zaken. Alleen jouw energie en intentie doen ertoe.

3

non-verbale communicatie

Paarden zijn meesters in non-verbale communicatie. Wanneer jij het ene zegt maar iets anders voelt zal een paard dat meteen door hebben.

4

experimenteren

Samen met het paard kan er een activiteit gedaan worden waarbij de reacties van het paard en mijn verdiepende vragen jou helpen met het bewust worden van je eigen gedrag, overtuigingen en processen. Daarna kun je samen met het paard aan de slag om te experimenteren met wat wel en niet werkt.

5

jouw eigen oplossingen

Mijn oplossingen zijn de jouwe niet, dus samen gaan we op zoek naar wat voor jou werkt. De dieren zijn er om jou inzichten te geven, als coach begeleid ik jullie enkel in dit proces. Dit doe ik door observaties terug te geven en verdiepende vragen te stellen.

6

metaforen

Of je het nou beseft of niet, hoe je met een paard omgaat zegt ook veel over hoe je met andere mensen en situaties omgaat. Door je activiteiten met de paarden aan te bieden kan ik je metaforen geven voor het dagelijks leven. Zo kan jij er achter komen wat voor jou werkt.

Benieuwd naar de prijs?

als wat je doet niet werkt

verander dan het plan, maar nooit je doel

coaching met paarden
coaching met paarden

coaching met honden

Coaching met paarden is ook te combineren met coaching met honden. Dit kan met jouw eigen hond(en) of met een van mijn coachhonden. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op zodat ik met je mee kan denken wat het beste bij jou past.

de methode

Wanneer je bij mij komt voor coaching gaan we samen met de honden of paarden op zoek naar wat voor jou werkt. Jij en jouw bedrijf zijn immers uniek! Wil je meer lezen over deze manier van coachen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

veel gestelde vragen

Alle tarieven en de meest gestelde vragen kun je vinden op deze pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Dan ben je altijd welkom om contact op te nemen via info@innernoah.nl. Ook is het mogelijk een gratis kennismakingsgesprek in te plannen via de contactpagina.