coaching met honden

coaching met honden

coaching met honden

wanneer je klaar bent voor de volgende stap!

Je bent je bedrijf begonnen met een enorme passie. Maar soms loop je als (h)ondernemer wel eens vast. 

Misschien wil jij je business laten groeien om zo nog meer honden en baasjes te kunnen helpen. Of misschien wil jij je tijd alleen besteden aan de dingen die jou echt energie geven.

Samen gaan we op zoek naar een manier om jouw impact te vergroten en jouw bedrijf zo in te richten dat je iedere dag weer met plezier en vol energie naar je werk toe gaat!

coaching met honden
Ontwerp zonder titel (74)

waarom coaching met honden zo effectief is

1

in het hier en nu

Ik werk vooral met coachees vanuit het hier en nu. Hoe wil je er nu mee om gaan? Wat kun je op dit moment doen om dat te bereiken? Een hond reageert ook altijd op hoe de situatie op dat moment is.

2

een hond oordeelt niet

Een hond geeft niks om status, uiterlijk en materiële zaken. Alleen jouw energie en intentie doen er toe.

3

non-verbale communicatie

Honden zijn meesters in non-verbale communicatie. Wanneer jij het ene zegt maar iets anders voelt zal de hond dat meteen door hebben.

4

experimenteren

Met de honden kunnen we verschillende situaties nabootsen die jou metaforen bieden voor het dagelijks leven. Zo kun jij in een veilige omgeving experimenteren met wat wel en niet werkt.

5

jouw eigen oplossingen

Mijn oplossingen zijn de jouwe niet, dus samen gaan we op zoek naar wat voor jou werkt. De dieren zijn er om jou inzichten te geven, als coach begeleid ik jou enkel in dit proces. Dit doe ik door observaties terug te geven en verdiepende vragen te stellen.

6

metaforen

Of je het nou beseft of niet, hoe je met een hond omgaat zegt ook veel over hoe je met andere mensen en situaties omgaat. Door je activiteiten met de honden aan te bieden kan ik je metaforen geven voor het dagelijks leven. Zo kan jij er achter komen wat voor jou werkt.

Benieuwd naar de prijs?

wacht niet op kansen

maar maak ze zelf!

coaching met honden
coaching met honden
coaching met honden

E

coaching met paarden

Wil je een keer iets anders proberen? Boek dan een sessie met de paarden. Soms is het juist goed om buiten je comfortzone te gaan. Een paard reageert immers heel anders dan een hond en dat kan weer nieuwe inzichten geven.

R

over mij

Wanneer je op zoek bent naar een coach is het belangrijk een coach te vinden die bij jou en je bedrijf past. Op de volgende pagina lees je meer over mij en waarom ik wellicht de coach ben die jou kan begeleiden naar het helpen van nog meer baasjes en honden.

C

veel gestelde vragen

Alle tarieven en de meest gestelde vragen kun je vinden op deze pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Dan ben je altijd welkom om contact op te nemen via info@innernoah.nl. Ook is het mogelijk een gratis kennismakingsgesprek in te plannen via de contactpagina.